A tévénézők szeme láttára rohantak rá Lochtera

Egy táncos műsorban támadt rá a Rióban botrányba keveredett olimpiai bajnokra két felbőszült férfi.

G.B.
2016. 09. 13. 10:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ryan Lochte egy ideig biztosan nem fogja elfelejteni a hazugságai nyomán elszabadult indulatokat. Mondjuk ez nem is egyszerű, ha az ember bemegy egy tévéműsorba, és rátámadnak a nézők. Mi is több cikket írtunk róla, hogy a hatszoros olimpiai bajnok úszócsillag Rióban néhány úszótársával vandálkodott egy benzinkúton, majd gyorsan elhagyta az országot. Társai viszont nem, a rendőrök ugyanis elkapták őket a reptéren, egyiküknek több ezer dollárt kellett fizetnie a károk megtérítéséért. Ezalatt Lochte összevissza hazudozott arról, hogy az incidens éjjelén rendőrruhás férfiak állították meg a taxijukat, és kirabolták őket. Utóbb ő maga is elismerte, hogy ebből semmi sem igaz. Büntetése végül tíz hónapos eltiltás lett.

A botrány sokakban mély nyomot hagyott, Lochte rengeteg ellenséget szerzett, néhányan úgy döntöttek, nézők millióinak szeme láttára adják az úszó tudtára, hogy nagyot hibázott.

A Dancing with the Stars című műsorba, ahol ismert emberek mutatják meg, mit tudnak a parketten, Lochtet is meghívták. A magamutogató sportolónak volt bőr a képén, miközben korábban többször is hangsúlyozta, hogy rettentően sajnálja, ami Rióban történt, és hogy új lapot szeretne nyitni az életében: a Call Me Irresponsible című zeneszámra – magyarul Nevezz felelőtlennek! – ropta az ABC hétfői adásában. Miközben Carrie Ann Inaba, az egyik zsűritag éppen véleményt mondott a produkcióról, két Lochte-ellenes pólóban feszítő néző rohant a színpadra, akiket a biztonságiak állítottak meg – írja cikkében a The Guardian. A műsorkészítők gyorsan leadtak egy reklámot, majd folytatták a műsort, mintha mi sem történt volna. A két felbőszült embert letartóztatták a kiérkező rendőrök. Senki sem sérült meg.

Lochte az incidens kapcsán csak annyit mondott, igazából csak olyan dolgot akart csinálni, amilyenbe még életében nem kóstolt bele, ezért fogadta el a meghívást a táncos műsorba. Úgy érezte, most kicsit megbántották

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.