Szerződést hosszabbított Szász Emese

Mint mondta, komoly tervei vannak még a vívásban.

MTI
2016. 09. 16. 13:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub pénteki tájékoztatása szerint az együttműködés meghosszabbítása illeszkedik a hosszú távú stratégiába, amelynek jegyében a vívók közül korábban a már kétszeres olimpiai aranyérmes Szilágyi Áron, illetve olyan fiatal tehetségek, mint Szatmári András vagy Bányai Zsombor is elkötelezték magukat a 2020-as játékokig a Vasas SC-hez.

„Az új vasasos szerződésem is azt tükrözi, hogy komoly terveim vannak még a vívásban, és tényleg szeretnék ott lenni a tokiói olimpián – idézte a klub közleménye a 34 éves Szász Emesét. – Sok helyen nyilatkoztam már, hogy a következő négy évben a családalapítás is a terveim között szerepel, jólesett, hogy a Vasas ebben is maximálisan támogatott, és ennek szellemében tudtunk megállapodni. Ha a klubszlogenre gondolok, akkor mondhatnám úgy is, hogy itt tényleg a család az első.”

„Emese nagyon megérdemelte, hogy Rióban a csúcsra érjen, annak pedig legalább ennyire örülök, hogy immár a harmadik olimpiai ciklusát kezdi el nálunk” – mondta Markovits László klubelnök.

Ferjancsik Domonkos, a vívószakosztály elnöke számára – mint fogalmazott – természetes volt, hogy Szász Emese a Vasasban folytatja a vívást. „Pályafutása és személyisége jó példa lehet a nálunk vívó fiatalok számára. Az újabb négy év pedig azt is mutatja, hogy a hagyományosan eredményes kardvívásunk mellett a Vasasnál komoly terveink vannak párbajtőrben is mind női, mind férfivonalon” – tette hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.