Taroltak a magyarok a prágai rúdsport-Európa-bajnokságon

Két arannyal és két ezüsttel tért haza a magyar delegáció, Marosvölgyi Noémi Európa-bajnok lett.

MNO
2016. 09. 25. 9:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Prágában az idén is tartottak rúdsport-Európa-bajnokságot, ahol lassan már a magyarok számítanak minden alkalommal a legesélyesebbnek. Nem volt az idén sem másként, a szombati versenynapon az alábbi érmek kerültek magyar rúdsportolók nyakába:

Marosvölgyi Noémi és Litkei Dorottya először állhatott fel Európa-bajnokságon a dobogó legfelső fokára, Szlávy Eszter pedig idei teljesítményével már harmadik Európa-bajnoki érmét szerezte, korábban junior női duó (Floch Bettinával) és felnőtt női duó (Engel-Tänczer Katalinnal) kategóriában volt Európa-bajnok, utóbbiban pedig világbajnoki címvédő is. A világbajnokságot az idén novemberben rendezik, szintén Prágában.

Az Európa-bajnokságon a női duó kategóriában a Gyarmati Kata – Potyka Marica páros a negyedik helyen végzett, gyermek női egyéniben pedig Sallai Natália szintén a negyedik lett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.