Újra képernyőre kerülhet Magnum

Folytatni akarja az ABC televízió a Magnum című népszerű sorozatot.

MTI
2016. 09. 23. 21:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az amerikai tévétársaság a Lépéselőnyben című sorozat létrehozójával, John Rogersszel és Eva Longoria producerrel dolgozik a sorozat feltámasztásán. Az új sorozat ugyanolyan akciódús krimi lesz, mint az eredeti. Magnum lányát, Lily „Tommy” Magnumot követi, aki visszatér Hawaiira, hogy folytassa apja magánnyomozó-irodájának tevékenységét. Ő és barátai számos ügyben nyomoznak nemzetközi bűncselekményektől kezdve a modern kémkedésig, sőt Lily megpróbálja feltárni annak a félresikerült kémügynek a titkát, amely miatt befejeződött karrierje a haditengerészet felderítő szolgálatánál.

Az eredeti sorozatot Donald P. Bellisario és Glen A. Larson írta és 1980-ban kezdte vetíteni a CBS televízió. Nyolc évadot élt meg, Magnum lánya négy epizódban bukkant fel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.