Bácsi Péter megint pelenkázik

A világ- és Európa-bajnok birkózó vágta el a köldökzsinórt Benedek világrajövetelekor.

B. M. L.
2016. 10. 03. 11:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezúttal teljesen más feladatokkal kell megbirkóznia Bácsi Péternek. A Ferencváros világ- és Európa-bajnok birkózójának ugyanis megszületett második kisfia. A Rióban ötödik helyen záró sportoló végig bent volt a szülőszobában.

„Már az első fiam születésekor is ott voltam a feleségem mellett, így nyugodtan mondhatom, természetesen mentek a dolgok. Benedek teljesen egészségesen jött a világra 53 centivel és 3400 grammal. Már itthon vannak, és egyet már tud az én kisfiam, hogy éjjelente szórakoztat minket az édesanyjával. Egyébként nappal a lehető legjobb gyerek, alszik és eszik, ami egy baba dolga. Testvérei nagy örömmel fogadták, sőt, a kétéves Petike rettentő segítőkész az öccsével kapcsolatban, már jelezte, az etetését is szívesen átvállalja” – árulta el az MNO-nak Bácsi Péter.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.