Eb-győztest igazolt a Fradi

Marija Jovanovic a sérült Zácsik pótlására érkezik.

MTI
2016. 10. 10. 17:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub honlapjának hétfői beszámolója szerint a 30 éves játékos a sikeres orvosi vizsgálatot követően egy évre szóló szerződést írt alá.

Jovanovic eddigi pályafutásának legnagyobb sikere a 2012-ben Londonban megszerzett olimpiai ezüstérem, valamint a Belgrádban begyűjtött Eb-aranyérem. Az előző idényben a francia Issy-Paris Hand játékosa volt, de korábban a Buducnost Podgoricával és az Oltchim Valceával is a Bajnokok Ligája elődöntőjébe jutott.

„Szerettünk volna erősíteni a csapaton, mert komoly erőpróbák előtt állunk mind a hazai, mind a nemzetközi színtéren. Hosszú ideje kerestük azt a játékost, aki valós előrelépést jelent együttesünknek, és úgy vélem, Marija Jovanovic személyében most megtaláltuk” – mondta Bognár László, az FTC kézilabda-szakosztályának ügyvezető igazgatója, aki hozzátette, a BL nevezési határidejének lejárta előtt elküldték a szükséges papírokat az európai szövetségnek, tehát Jovanovic már Szkopjéban is pályára léphet.

Az FTC péntek este a macedón Vardar vendégeként kezdi meg szereplését a BL csoportkörében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.