Gigacég szállt be a pénzzel a Pick Szegedbe

A hétvégi Bajnokok Ligája-meccs idején írták alá szerződésüket a klubbal.

G.B.
2016. 10. 24. 15:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mol, a Konica, az OTP, a Pick és a Toyota után újabb komoly szponzor farolt be a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata mögé, a KÉSZ Csoport. Az építő cég a szegedi utánpótlásba szeretne pénzt tenni, mint közleményükben írják, az egészséges életmódra szeretnék nevelni a fiatalokat.

A vállalat Lékó Pétert, Gyurta Dánielt is támogatta korábban, az úszás, a foci, a kézilabda, a tenisz hazai utánpótlásába is beszállt, és Hosszú Katinkát is szponzorálják. A Magyar Úszó Szövetséggel a Kiss László-ügy után szakították meg szerződésüket, de a szövetség jelezte, a cég valójában már hosszú ideje nem fizetett nekik semmit.

A támogatói szerződést a Pick Szeged Meskov Breszt elleni hétvégi BL-meccse alkalmával írták alá.

A Pick Szeged az OTP-vezérigazgató Csányi Sándor tulajdonában van. Idén rengeteg játékos távozott, és komoly sztárok érkeztek a helyükre. A klub célja: néhány éven belül bejutni a Bajnokok Ligája legjobb 4 csapata közé, és idehaza átvenni az általában a bajokságot és a kupát is rendre megnyerő Veszprém helyét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.