Gyurta már a héten „új életet kezdhet”

Új edzőjével napokon belül elkezdhetik a közös munkát.

MTI
2016. 10. 26. 18:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kanadából tíz év után hazatérő szakember a Kossuth rádió szerdai, Sportvilág című műsorában elmondta, mivel új tanítványa – aki a sikertelen riói olimpiát követően 17 év után szakított edzőjével, Széles Sándorral – az UTE sportolója, ezért természetesen ő is a lila-fehérekkel áll jelenleg tárgyalásban.

Hozzátette, legfontosabb feladatának azt tekinti, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a legjobb formába hozza a 27 éves klasszist, aki Brazíliában címvédőként csak 17. lett 200 méter mellen.

Nagy József hangsúlyozta, hosszú órákon keresztül egyeztetett Gyurtával, akivel már a héten megkezdhetik a közös munkát a Tüskecsarnok uszodában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.