Hanga remekelt, a Real ellen újra bizonyíthat

A magyar kosaras remek meccseket tudhat maga mögött, bár csapata mérlege vegyes.

MTI
2016. 10. 24. 8:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Euroligában legutóbb negyedik baszk gárda péntek este 78-73-ra kikapott a litván, kaunasi Zalgiris vendégeként, a magyar csapatkapitány 34 perc alatt 18 pontot és 4 gólpasszt gyűjtött.

Vasárnap a vitoria-gasteiziek a bajnokságban a Badalonához látogattak, és 90-83-as győzelmet arattak. Ezen a meccsen Hanga 28 perc alatt 16 ponttal és 2 lepattanóval zárt, ezzel csapata legjobb dobója volt, együttese pedig 4/1-es győzelmi mérleggel a tabella harmadik helyén áll.

„Értékes győzelem lett volna Litvániában, de sajnos a végjáték elment. Bargnani kipontozódott a negyedik negyed közepén, támadásban nem találtuk magunkat, és emiatt ott hagytuk a két pontot. Sok időnk nem volt, hiszen vasárnap már Katalóniában léptünk pályára, ahol több jó egyéni teljesítmény segített hozzá minket a győzelemhez” – mondta az MTI-nek a 27 éves légiós, hozzátéve: a héten spanyol rangadó lesz az Euroligában, ugyanis a Real Madrid a soron következő ellenfelük.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.