Hangáék megverték a Realt az Euroligában

A magyar csapatkapitány 30 perc alatt 12 pontot dobott, és 4 lepattanót gyűjtött.

MTI
2016. 10. 26. 8:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kontinentális sorozatban legutóbb negyedik baszk gárda a szintén spanyol Real Madridhoz látogatott, és 91-87-re nyert. A magyar csapatkapitány 30 perc alatt 12 pontot dobott, és 4 lepattanót gyűjtött.

„Egyedül korábbi csapattársam, a veterán Andrés Nocioni hiányzott a Real keretéből sérülés miatt. Nálunk két fontos ember nem volt bevethető. Öt nap alatt a harmadik meccsünket játszottuk, és még nincs vége a hétnek… A negyedik negyedben 17 ponttal is mentünk, onnan tudott visszajönni a Real, de a több mint tízezer hazai szurkoló sem tudott segíteni neki a végjátékban” – mondta az MTI-nek a 27 éves légiós, hozzátéve: jobban koncentráltak, jól védekeztek, és megérdemelten nyertek.

„A tavalyi sorozatban is megvertük a Madridot. Óriási győzelem volt, büszke vagyok a csapatra” – zárta összegzését Hanga.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.