Hülkenberg a Renault-nál folytatja

A német pilóta a szezon végén távozik a Force India csapatától.

MTI
2016. 10. 14. 12:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A német pilóta távozását pénteken közölte jelenlegi csapata, amelynek első embere jelezte, a náluk töltött öt év alatt Hülkenberggel baráti kapcsolatba került, ő és a csapat többi tagja is tiszteletben tartják a döntését és sok sikert kívánnak neki.

Sajtóhírek szerint Hülkenberg szinte biztosan a gyári Renault versenyzője lesz a jövő évtől, ugyanakkor a franciák mindezt még nem erősítették meg.

A világbajnoki sorozat konstruktőri versenyében jelenleg negyedik Force India egyelőre azt nem közölte, hogy kivel fogja pótolni a versenyzőt, aki a csapat történetének legtöbb pontját szerezte, azt ugyanakkor már korábban jelezte, hogy másik pilótája a mexikói Sergio Pérez marad.

A Renault autóit idén a dán Kevin Magnussen és a brit Jolyon Palmer vezetik, ám könnyen elképzelhető, hogy 2017-ben már egyikük sem lesz az istállónál.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.