Huszák Alexandra csapattársai beleálltak a bunyóba

A magyar női jégkorongozó oroszországi csapatának egyik mérkőzésén hatalmas verekedés tört ki a jégen.

TK
2016. 10. 25. 3:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az uhtai Arktyik Unyiverszityet – itt játszik 2015 októbere óta Huszák Alexandra – hazai pályán fogadta krasznojarszki ellenfelét az orosz női jégkorong-bajnokság aktuális fordulójában.

A mérkőzés második harmadában, 1-1-es állásnál, egy kapu előtti kavarodás után – a korong a hálóba pattant – a jégen lévő összes mezőnyjátékos egymásnak esett. Hatalmas pofonokat osztottak ki egymásnak a lányok, a bírók csak nagy nehézségek árán tudták szétválasztani a feleket. A felvételek alapján a magyar jégkorongozó nem vett részt a csetepatéban.

A találkozót végül a hazaiak nyerték 4-2-re, Huszák lőtte csapata első és negyedik gólját.

Az uhtai együttes három meccsel többet játszott, mint hétvégi ellenfele és hat ponttal szereztek többet, mint a krasznojarszkiak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.