Kammererék elhagyták Fábiánnét

Igencsak felpezsdült az élet a kajak-kenu holtszezonban.

B. Molnár László
2016. 10. 20. 7:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Noha jelenleg uborkaszezon van a kajak-kenuban, igencsak felpezsdült az élet a riói olimpia után és a felkészülés megkezdése előtt a sportágban. Edzőt váltott ugye az immár háromszoros olimpiai bajnok Szabó Gabriella, míg mostanra kiderült, a londoni olimpián 1000 méteren ezüstérmet nyerő férfi-kajaknégyes – Kammerer Zoltán, Tóth Dávid, Kulifai Tamás, Pauman Dániel – szakított eddigi edzőjükkel, Fábiánné Rozsnyói Katalin mesteredzővel.

Ráadásul a riói nyári játékokról lemaradó négyes három tagja, Tóth, Kulifai és Pauman klubot is váltana – Kammerer marad győri versenyző –, ám a trió eddigi csapata, a Vasas és a leendő klubjuk, az Újpest nem tudott megegyezni az átigazolás feltételeiről.

Fábiánnéval kapcsolatban pedig annyit lehet tudni, hogy jelenleg egy versenyzővel, Takács Tamarával folytatja tovább.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.