Megsérült a svájciak egyik kulcsembere

Johan Djourounak megsérült a combja.

MTI
2016. 10. 02. 16:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A svájci közszolgálati rádió és televízió (SRF) vasárnap számolt be róla, hogy a Hamburg csapatkapitánya azért nem lépett pályára a Hertha BSC otthonában 2-0-ra elveszített szombati mérkőzésen a német élvonalban, mert a pénteki edzésen megsérült a combja.

Markus Gisdol, a HSV vezetőedzője közölte, hogy a 65-szörös válogatott Djourou nyolc-tíz napig nem futballozhat, ezért be sem vonul a nemzeti együttes edzőtáborába hétfőn, és a magyarok elleni selejtező mellett az Andorrával szembeni találkozót is ki kell hagynia.

A védő három mérkőzést végigjátszott a nyári franciaországi Európa-bajnokságon, csapata negyedik meccsén nem szerepelt.

A svájci keretben vasárnap is megsérült egy játékos: a német FSV Mainz középpályása, Fabian Frei ugyancsak combfájdalmak miatt kért cserét a Wolfsburg elleni bajnokin (0-0). Valószínűleg ő sem játszhat Budapesten, de a pontos diagnózisra még várni kell.

A Magyarország–Svájc világbajnoki selejtező pénteken 20.45-kor kezdődik a Groupama Arénában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.