Tyson Fury káromkodott, visszavonult, de aztán mégsem

Kokainozott, ezért csúszhat a Klicsko elleni összecsapás.

MTI
2016. 10. 03. 18:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 28 éves bokszoló bő egy hete közölte, hogy rossz mentális állapota miatt elhalasztja az ukrán Vlagyimir Klicsko elleni címmérkőzésének visszavágóját, de később kiderült, kokaint találtak a szervezetében.

„Az ökölvívás a legszomorúbb dolog, amelyben valaha részt vettem” – írta Twitter-oldalán Fury, majd trágár szavakat használva közölte, hogy visszavonul. Három órával később azonban már ezt a posztot tette ki: „Hahahaha, ilyen könnyen nem szabadultok meg tőlem! Maradok, csak azt akartam megmutatni, hogy mit akar a sajtó. Amint jobban vagyok, megvédem azt, ami az enyém, vagyis a nehézsúlyú trónt.”

Klicsko és Fury első összecsapását tavaly novemberben nagy meglepetésre a brit nyerte meg. Az angol bokszoló Düsseldorfban egyhangú pontozással győzte le 40 éves ellenfelét, aki így 2004 áprilisa után kapott ki újra, s kilenc és fél év elteltével veszítette el világbajnoki címeit.

Fury mind a 25 profi mérkőzését megnyerte, 18-szor KO-val győzött.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.