A hátán vitte csapatát Hanga Ádám

A magyar játékost választották a mérkőzés legjobbjának.

MTI
2017. 01. 08. 18:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baszk gárda vasárnap 5038 néző előtt 77-69-re nyert, a magyar csapatkapitány 36 perc alatt – az egész mezőnyben a legtöbbet játszva – 21 ponttal, 7 lepattanóval és 4 gólpasszal zárt. Pontjai mellett az egyéni statisztikákat összesítő úgynevezett VAL-mutatója (24) is a legtöbb lett.

„Nekem jött ki a legjobban a lépés ma támadásban, nagyon élveztem a játékot, és a külső dobások is jól mentek, három triplát szereztem. Örülök, hogy sikerült emlékezetessé tennem 150. meccsemet a ligában” – nyilatkozta az MTI-nek a 27 éves légiós, akinek együttese tíz győzelemmel és öt vereséggel a tabella ötödik helyén áll.

A hétközi Euroliga-fordulóban a Vitoria könnyedén, 102-70-re verte az orosz Kazanyt, akkor Hangára csak 18 percig volt szükség, ezalatt 4 pontot és 4 lepattanót szerzett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.