Babosék hengerelnek, már döntősök párosban

A 23 éves magyar játékos harmadszor játszott elődöntőt párosban Sydney-ben.

MTI
2017. 01. 12. 8:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Babos Tímea, oldalán Anasztaszija Pavljucsenkovával bejutott párosban a sydney-i keménypályás tenisztorna női versenyének döntőjébe.

A magyar, orosz duó csütörtökön két szettben győzte le a szlovén Andreja Klepac és a spanyol María José Martínez Sánchez kettősét, a találkozó 1 óra 11 percig tartott. Babosék ellenfele a fináléban a Szánija Mirza, Barbora Strycová (indiai, cseh, 1.) vagy a Vania King, Jaroszlava Svedova (amerikai, kazah, 4.) páros lesz.

Honlapja szerint a 23 éves magyar játékos harmadszor játszott elődöntőt párosban Sydney-ben, 2014-ben bejutott a fináléba a cseh Lucie Safarová oldalán, majd egy évvel később nagy csatában búcsúzott a francia Kristina Mladenovic társaként.

Babos idén egyesben az első fordulóban kiesett az ausztráliai versenyen.

Eredmény:

nők (776 ezer dollár összdíjazás):

páros, elődöntő:

Babos, Pavljucsenkova (magyar, orosz) – Klepac, Martínez Sánchez (szlovén, spanyol) 6:3, 6:4

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.