„Ha valaki az életéért küzd, bármire képes”

Császár Gábor megbeszélte a feleségével és a pszichiáterrel a helyzetet, és minden jó lett.

AA
2017. 01. 19. 8:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerdán délután Szaúd-Arábiát végre felszabadult játékkal verte meg a magyar válogatott a franciaországi vb-n. Ez látszott ugyan a védekezésen, de szerencsére a támadásokon is (37-24). 

Pedig korábban a kerettagságon is gondolkodó Császár Gábor szerint csak veszítenivalója volt a magyar csapatnak, amely a továbbjutásért, lehetőleg a csoportharmadik helyért hajt, míg a szaúdiak biztos kiesők. Császár az nso helyszíni tudósítójának elmondta:

„Határozottabb, élvezetesebb kézilabdát játszottunk, és ez részemről is így volt.

Mindenki tudta, hogy csak veszíthetünk ezzel a meccsel, mert győztesen kellett lehoznunk.

Személy szerint nekem nagyon kellett, hogy jó érzéssel jöhessek le a pályáról, mert itt vagyunk a csoportkör finisében, az utolsó körben már a pozícióért fog menni a harc.”

A meccs előtt beszélt a feleségével és a csapattal kint tartózkodó Csernus Imre pszichiáterrel. Ezek a beszélgetések, majd a meccs meghozták a pozitív változást, végre magabiztosabb lett, így száll majd harcba pénteken 20.45-től a fehéroroszok ellen. 

A fehéroroszok is továbbjuthatnak még, és a mieink is kieshetnek még, így annak a meccsnek is óriási tétje lesz. Azok után, hogy ők kikaptak Chilétől, a mieink pedig megverték őket, természetesen Magyarország az esélyes és lépéselőnyben van. A magyar keret is jóval ütősebb, de mint Császár mondta: 

Nagyon kemény meccsre számítok, mert ha valaki az életéért küzd, bármire képes lehet.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.