Király mackójába bújhat Mikler Roland

Mackónadrágban védhet Mikler Roland az esti, Norvégia elleni vb-negyeddöntő mérkőzésen, ha...

2017. 01. 24. 7:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mackónadrágban védhet Mikler Roland, a magyar kézilabda-válogatott kapusa az esti, Norvégia elleni vb-negyeddöntő mérkőzésen, ha a Kézilabda Mánia Facebook-oldalon közzétett mikleres-mackós montázsra összegyűlik 100 ezer lájk. Az MNO semmi rossznak sem elrontója, a kedd reggeli állás szerint 57 ezres virtuális közösség posztján alig 16 ezer kedvelés gyűlt össze, de szorgosan gyűlnek a sportrajongók, akik felidéznék a már több mint egy évvel ezelőtti emlékeiket.

Ismert, a Király Gábor válogatott futballkapus által közkedveltté tett ruhadarab a 2015 novemberi Eb-pótselejtezőn éppen a nemzeti tizenegyünket meglehetősen lenéző Norvégia ellen „szerepelt” dicsőségesen, labdarúgócsapatunk akkor megdöbbentően simán, kettős győzelemmel hámozta magát át a skandináv aranylábúakon, majd szórta Európában szerteszét a szürke mackóalsó hírét.

A kézicsapat hasonló tettre készül, megint csak a norvégok ellen, a tét azonban sokkal nagyobb: a minimális elvárást a 8 közé kerüléssel már teljesítette a Sabaté-legénység, most a bravúr következhet a négy közé jutással a világbajnokságon Norvégia ellen.

A találkozó 17 órakor kezdődik, az MNO percről percre követi, tartsanak velünk – és a talán mackóalsós Mikler Rolanddal.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.