Már a nyolcaddöntőben kiesett Serena Williams

Az amerikai sztár honfitársától, Madison Brengle-től kapott ki.

MTI
2017. 01. 04. 8:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A volt világelső, 35 éves amerikai sztár szerdán 6:4, 6:7 (3-7), 6:4-re kikapott honfitársától, a WTA-rangsorban 72. Madison Brengle-től, aki az első szettet 1:4-ről fordította meg. A 22-szeres Grand Slam-bajnok Williams – aki sokat bajlódott a labdafeldobással a kavargó szélben – 2 óra 13 perc elteltével mehetett gratulálni a hálóhoz.

Az első helyen kiemelt Williams a nyitókörben szeptember óta az első tétmeccsét játszotta a francia Pauline Parmentier ellen. Előzőleg a US Open elődöntőjében lépett pályára – ott kikapott a cseh Karolína Plískovától –, és azóta minden fellépését lemondta, hogy felépüljön vállsérüléséből.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.