Nagy László: Lehet, hogy ez volt az utolsó

Még nem döntött véglegesen kézilabda-válogatottunk legnevesebb tagja, de erősen utalt a visszavonulásra.

MNO
2017. 01. 27. 10:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Azt mondtam a világbajnokság előtt, hogy ez lehet az utolsó nagy verseny, amelyen a magyar válogatottban szerepelek. Az idő rohan, én sem leszek fiatalabb, tavasszal betöltöm a harminchatot. Nem köszöntem el a válogatottól, de azt sem mondom, hogy biztosan folytatom. Maradjunk annyiban, lehet, hogy ez volt az utolsó világversenyem. Még nem érett meg bennem a végső döntés” – mondta a Nemzeti Sportnak Nagy László.

A jobbátlövő a számunkra kedden véget ért világbajnokság kapcsán elmondta: „A világbajnoki éremszerzés szép álom volt, de a kiugró siker elmaradása dacára nem történt tragédia. A hetedik helyezésünk a jelenlegi realitás. Hogy előrébb lépjünk, ahhoz a

játékunk minden fázisát lényegesen gyorsítani kell, bizonyos elemeiben szélsőjátékunkat is meg kell változtatni,

a védekezésünkben pedig a labdaszerzéses taktikai elemeket kell jobban begyakorolni.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.