Posztonkénti rangsor: Hanga a legjobb az Euroligában

Holtversenyben lett a legjobb kiscsatár a klubok vezetői szerint.

MTI
2017. 01. 18. 10:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kezdő5.hu szaklap szerdai tájékoztatása szerint az igazgatók minden évben szavaznak az Euroliga-idény közben a különböző kategóriákban. A spanyol Baskonia Vitoria Gasteiz csapatkapitánya Will Clyburnnel (Darüssafaka Istanbul) és Darius Millerrel (Bamberg) együtt lett a legjobb a hármas – kiscsatár vagy bedobó – poszton.

A védőjátékosok között a magyar légiós a második helyen végzett, egy szavazattal lemaradva a török Fenerbahcét erősítő Ekpe Udohtól.

A szavazáson az előző szezonban Euroliga-negyedik Vitoriát választották a legszórakoztatóbb csapatnak, a gárdát irányító spanyol Sito Alonsót pedig a harmadik legjobb vezetőedzőnek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.