Ocskay Gábor nyugdíjba vonul

Nem folytatja jégkorong-klubvezetői tevékenységét Székesfehérváron a közkedvelt legenda.

BuL
2017. 02. 24. 6:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Befejezi jégkorong-vezetői tevékenységét a székesfehérvári Ocskay Gábor – közölte röviden a Fehérvár AV19 klub Facebook-oldala, hozzátéve, a pénteki napon utoljára ad interjút dolgozói minőségében Ocskay a klub honlapjának.

A hír nem teljesen váratlan, hisz mintegy tíz hónappal ezelőtt a sportvezető jelezte háttérbe húzódási szándékát. Akkor azt is közölte, hogy utódjaként Fekti Istvánt, a helyi utánpótlás-akadémia vezetőjét képzeli el, az viszont egyelőre bizonytalan, mi lesz a hároméves „Volán-tervvel”, melyet akkor szintén folytatni, alakítani ígért. Ugyanakkor az utódok – Gál Péter, Palkovics Krisztián, Szélig Viktor – is ott toporognak a vezetés küszöbén.

A bejelentés részletei ITT olvashatóak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.