Az FBI találta meg Brady mezeit

Mexikóban bukkantak az öltözőből eltűnt ereklyékre.

MTI
2017. 03. 20. 17:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ügy egyik érdekessége, hogy a körülbelül ötszázezer dollár értékűre taksált ereklye mellett arra a mezre is rábukkantak, amelyet Brady két évvel korábban, a Seattle Seahawks elleni összecsapáson viselt, és amely ugyancsak eltűnt az öltözőből a bajnoki ünneplés közben.

A hatóságok mostani közleménye szerint az elkövető mindkét esetben egy a nemzetközi média által delegált személy volt.

Az 51. Super Bowlon a New England Patriots 25 pontos hátrányból fordítva, minden idők első hosszabbítással zárult nagydöntőjében 34-28-ra győzte le az Atlanta Falcons együttesét. A találkozón az immáron ötszörös bajnok Bradyt választották a legértékesebb játékosnak, miután egyebek között a legtöbb átadás és a legtöbb passzolt yard Super Bowl-rekordját is megdöntötte.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.