Az Újpestet és az FTC-t is megbüntették

Újabb pénzbüntetéseket szabott ki a Magyar Labdarúgó Szövetség.

MTI
2017. 03. 07. 17:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Újpest FC-t és a Ferencvárost is megbüntette a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a két csapat szombati bajnoki rangadója miatt. Az MLSZ fegyelmi bizottságának keddi döntése szerint a házigazda Újpest FC-nek 500 ezer forintot kell fizetnie, mert megsértette a rendezési előírásokat, nem megfelelő módon biztosította a rendet – a lefújás után egy szurkoló a játéktérre ment –, továbbá a drukkerek pirotechnikai eszközöket használtak a stadionban, illetve megbotránkoztató módon viselkedtek, amikor szidalmazták az ellenfelet és más sportszervezetet. Az FTC-t 200 ezer forintra büntették, amiért szurkolói szidalmazták az ellenfelet és más sportszervezetet.

Az OTP Bank Liga legutóbbi fordulójával összefüggésben a Budapest Honvéd, a Debreceni VSC és a Diósgyőri VTK egyaránt 150 ezer, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás pedig 100 ezer forintos büntetést kapott. A kispestiek kiállított játékosát, Ivan Lovricot egy mérkőzésre tiltották el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.