Győzelemmel zárta az alapszakaszt a Veszprém

Győzött a címvédő Telekom Veszprém a SEHA-liga alapszakaszának vasárnapi játéknapján.

MTI
2017. 03. 05. 19:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A címvédő Telekom Veszprém hazai pályán 32-28-ra győzte le az eperjesi Tatran Presovot a férfikézilabda-SEHA-liga alapszakaszának vasárnapi játéknapján. A vendégek végig jól tartották magukat, a második félidőben hat percen keresztül vezettek is, de a hajrában a bakonyi együttes sokkal magabiztosabbnak bizonyult.

A mezőny legeredményesebb játékosa a Tatran cseh jobbszélsője, Tomás Cíp volt nyolc góllal, a hazaiak közül Renato Sulic és Gasper Marguc is hatszor volt eredményes.

A veszprémiek tizennégy győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel – a macedón Vardar Szkopje mögött – a második helyen zárták az alapszakaszt, amely március 16-án ér véget. A négyes döntő további két helyéért a horvát PPD Zagreb, a szlovén Celje, valamint a magyar válogatott Imán Dzsamáli csapata, a fehérorosz Meskov Breszt harcol.

Eredmény:

Telekom Veszprém – Tatran Presov 32-28 (15-14)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.