Hosszú Katinka a vb-reklámban!

A Bors információi szerint egy 60 milliós ajánlattal szerezték meg az Iron Lady szimpátiáját.

MNO
2017. 03. 17. 9:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy esztendővel ezelőtt látványos szerződéstépéssel tette egyértelművé Gyárfás Tamással való viszonyának elmérgesedését az Iron Lady, mostanra viszont már akkora a békesség az úszószövetség – új vezetése – és Hosszú Katinka között, hogy a világ legjobb úszónője szerepet vállal az idén nyári budapesti vizes-világbajnokság promotálásában – szúrta ki a Bors, amely pénteki számában azt írja, sajtósa révén üzeni az úszónő, a visszatérés oka egyedül az, hogy már nem Gyárfás Tamás a MÚSZ elnöke. „Most, hogy már sportközpont a MÚSZ vezetése, Katinka örömmel adja az arcát az eseményhez”, idézi a cikk a kommunikációs munkatársat.

A Bors azt is tudni véli, a 2017-es vb szervezőbizottsága egy 60 millió forintos ajánlattal csábította be a világesemény reklámozásába Hosszút, erről pedig a legmagasabb, miniszteri szinten született döntés.

Hogy Gyárfás Tamás a vb szervezőbizottságának tagjaként mit szól mindehhez?

– Örülök – nyilatkozott röviden a korábbi befolyásos sportvezető a bulvárlapnak.

Hosszú Katinka álmai tehát egymás után teljesülnek – például jókorát „harapott” úszóklubja, az Iron Aquatics javára a Dagály uszoda medencehasználatából, például a Darnyi-iskola kárára, erről bővebben ITT írtunk.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.