Leguán miatt szakadt félbe a teniszmeccs

Tommy Haas szabályellenesen szelfizett a leguánnal, akit a farkánál fogva sem sikerült megcsípni a Miami Openen.

Radványi Benedek
2017. 03. 24. 10:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A miami kemény pályás tenisztornán kiesett a veterán Tommy Haas: a világranglistán korábban második helyen is álló, ám jelenleg csak 1022., 38 éves német játékos Jiri Veselytől kapott ki három szettben csütörtök hajnalban.

A 7 millió dollár (2 milliárd forint) összdíjazású férfitorna ezen meccsének igazi érdekessége azonban a harmadik szettben megjelenő leguán volt. Miként a videón is látható, a „látványosság” nagy felfordulást okozott, s ugyan egyszer már elkapták a farkánál fogva, végül elmenekült, így tulajdonképpen csak kikergetni sikerült.

Tommy Haas a számára vereséggel záruló meccs után úgy fogalmazott, hogy szerinte az állat szimplán csak kíváncsi volt az ő utolsó fellépésre Miamiban. „Talán a leguán megtudta, hogy valószínűleg ez az utolsó alkalom, hogy itt játszom, s be akart köszönni és kukucskálni egy kicsit.”

Haas szelfizett is egyet a különleges állattal, erre viszont a mérkőzésvezető figyelmeztette, mivel tilos mobilozni a meccsek során...

Az 1. forduló eredményei a férfiaknál (a 64 közé jutásért):

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.