Lemondott Vincze Balázs, az OSC vezetőedzője

A sorozatos kudarcok után döntött így, mint mondta, számára kedvezőbb megoldás született.

MTI
2017. 03. 30. 16:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lemondott posztjáról Vincze Balázs, az OSC férfi-vízilabdacsapatának vezetőedzője.

Az újbudai klub csütörtöki közleménye szerint a versenyidény végéig Tóth László, a női válogatott jelenlegi másodedzője látja el a szakvezetői feladatokat.

A VLV.hu szakmai oldalnak Vincze Balázs annyit mondott: „az elmúlt időszak eseményei következtében alakult ki olyan helyzet, amelyből az egyik, számomra kedvezőbb megoldás a lemondás”.

Távozása egy nappal követte az ob I-es kudarcot: az OSC a szerdai középszakaszos mérkőzésen kikapott a BVSC-től.

A legutóbbi bajnoki idényt bronzérmesként záró csapat a jelek szerint a mostani szezonban sem tudja a fő célt valóra váltani: miközben az A-Híd OSC Újbuda főszponzora bajnoki címet várt, még a döntőbe kerülés sem tűnik valószínűnek, a csapat pillanatnyilag harmadik a Szolnok és az Eger mögött. A Magyar Kupában is elmaradt a végső siker, az elődöntőben az Egertől kapott ki. Ráadásul a Bajnokok Ligájában a főtáblás szereplés sem a várakozásnak megfelelően alakult, s csaknem bizonyos, hogy a gárda nem lesz ott a budapesti hatcsapatos döntőben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.