Nem lesz többé válogatott Varga Dániel

„Válogatott játékosként többet nem fogom hallgatni a magyar Himnuszt!” Közleményt írt, sérülése a gát.

MNO
2017. 03. 10. 13:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2008-ban olimpiai, 2013-ban világbajnoki címet szerzett vízilabdázó, Varga Dániel – aki tavaly nyárig a válogatott csapatkapitánya volt – az alábbi közleményt jelentette meg a Magyar Vízilabda Szövetség honlapján.

„Ezúton bejelentem: véget ért a válogatott időszak az életemben! Válogatott játékosként többet nem fogom hallgatni a magyar Himnuszt!

Fontosnak tartom, hogy a hosszú évek igénybevételéből adódó sérüléseimre végleges megoldást találjak. Ehhez több hónapos egyéni munkára van szükségem, amire a klubszezon nem alkalmas.

Szeretném a jövőben bővebben kifejteni mindazt, amit éreztem, amikor ezt a döntést meghoztam.

Szeretnék majd köszönetet mondani a számomra fontos embereknek, (sokan vannak) és feleleveníteni a legfontosabb pillanatokat. Rengeteg mondanivalóm van a vízilabdával és magammal kapcsolatban.

A szezon végéig a Fradival kapcsolatos feladataimra koncentrálok, és próbálom az állapotomhoz képest a legjobbat nyújtani annak érdekében, hogy már idén is szép eredményeket érjünk el.

Ezért a klubszezont követően fogok legközelebb nyilatkozni „válogatott témában”.

Kérek mindenkit, hogy ezt tartsa tiszteletben.

Köszönöm és hajrá Magyarok!

Varga Dániel”

###HIRDETES2###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.