Vb-ezüstérmest igazolt a Fradi

A holland Laura van der Heijden érkezik a zöld-fehérek női kézilabdacsapatához.

MTI
2017. 03. 06. 12:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A zöld-fehér klub honlapjának beszámolója szerint hétfőn jelentették be a 26 éves játékos érkezését, aki a dán Esbjergből igazolt Budapestre. A 169-szeres válogatott, balkezes Heijden egy plusz egy éves szerződést kötött a Ferencvárossal.

„Három szempontot vettünk figyelembe, amikor kezdeményeztük Laura van der Heijden átigazolását: azt, hogy balkezes átlövő, hogy támadásban és védekezésben is hasznunkra lehet, illetve továbbra is ragaszkodunk ahhoz, hogy jó mentalitású játékosokkal dolgozzunk együtt – idézi az oldal Elek Gábor vezetőedzőt. – Bízom abban, hogy vele még tovább fejlődik a csapatunk, és segítségünkre lehet a céljaink elérésében.”

A Ferencváros a beszámoló szerint öt meghatározó játékosával is új szerződést kötött: a montenegrói Marija Jovanovic és Szekeres Klára egy, Schatzl Nadine és a spanyol Nerea Pena két, míg Lukács Viktória három évvel hosszabbított.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.