Világklasszis norvégot igazoltak a győri kézisek

A norvég irányító a francia Issy Paris csapatát hagyja el a Győri Audi ETO KC kedvéért, és három évre írt alá.

MNO
2017. 03. 08. 17:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Stine Oftedal szerdán írta alá három évre szóló kontraktusát a győri csapattal. A norvég irányító a francia Issy Paris csapatát hagyja el a Győri Audi ETO KC kedvéért – írja a Gyorietokc.hu.

„Klubunk továbbra is egy olyan keret kialakításán dolgozik, amely a legmagasabb célokért tud küzdeni az elkövetkezendő szezonokban is. Ezen az úton egy újabb jelentős lépés Stine Oftedal szerződtetése, aki a mai napon három évre kötelezte el magát Győrbe. Agilis, sikerorientált játékosról van szó, aki már nagyon várja, hogy az Audi ETO-ban szerepelhessen. Bízunk benne, hogy személyében olyan sportoló érkezik Győrbe, aki a jövő években is meghatározó szereplője lesz csapatunknak” – nyilatkozta dr. Bartha Csaba, a klub elnöke.

„Nem tudom szavakba önteni az érzést, hogy végre itt lehetek. Számomra egy álom vált valóra azzal, hogy Győrbe igazolhattam az Audi ETO-hoz. Honfitársaim rengeteg jót meséltek a győri csapatról és a szurkolókról, már nagyon várom, hogy pályára is léphessek új csapatomban. Úgy érzem, a Párizsban eltöltött évek után jó helyre igazoltam, szeretnék még jobb játékos lenni, és szeretnék sok-sok trófeát nyerni a győri színekben. Természetesen jól ismerem a csapatot, folyamatosan figyelem őket, várom a közös munkát leendő csapattársaimmal” – mondta Stine Oftedal.

Névjegy

Stine Bredal Oftedal 25 éves, norvég, irányító poszton szerepel. A norvég válogatottal 2011-ben és 2015-ben világbajnoki címet ünnepelhetett. Háromszoros Európa-bajnok (2010, 2014, 2016), a legutóbbi nyári olimpiai játékokon, Rióban bronzérmet szerzett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.