Bocsánatot kért Gyárfástól az olimpiai bajnok úszó

Szabó József közölte, hogy „minden ténybeli alapot nélkülöztek” korábbi állításai.

MN
2017. 04. 06. 15:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 1988-as szöuli olimpia aranyérmes úszója, Szabó József a Fullánk.hu portálon bírálta Gyárfás Tamást, a hazai szövetség akkori elnökét, ám most elnézést kért állításaiért – írja az Inforádió.

„Elismerem, hogy a 2016. év november hó 22-én az eredetileg a Fullánk.hu oldalon megjelent, majd több sajtóorgánum által is átvett, velem készült interjúban a Gyárfás Tamással mint a Magyar Úszó Szövetség – korábbi – elnökével kapcsolatban tett állításaim hamisak voltak, azok minden ténybeli alapot nélkülöztek” – közölte.

Az általa elmondottakkal szemben

„Sajnálatomat fejezem ki, amiért az általam közölt valótlanságok Gyárfás Tamás becsületét, jó hírnevét sértették, és így hozzájárultam ahhoz a lejárató kampányhoz, amely ellene irányult. Mindezekre való tekintettel Gyárfás Tamástól ezúton is elnézést kérek!” – tette hozzá Szabó József. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.