Irány a Parlament – áprilisi tréfával kezdte a napot Hosszú Katinka

Nem feledkezett meg a bolondok napjáról olimpiai bajnok úszónőnk.

MN
2017. 04. 01. 11:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem feledkezett meg a bolondok napjáról háromszoros olimpiai bajnok úszónőnk: Hosszú Katinka szombat reggel a Facebookon azt írta, új helyre költözik csapata, mégpedig nem is akárhova.

„Az utóbbi időben rohamosan gyarapodtunk, egyre több munkatárssal dolgoztunk, ezért sajnos kinőttük az eddig rendelkezésünkre álló irodát. A magyar állam jóvoltából minden képzeletet felülmúló segítséget kaptunk: április 3-án, hétfőn a teljes Iron Team Budapest legcsodásabb építményében, a Parlamentben kap helyet. Az épület jobb oldali szárnyában található irodák bérlése és az átköltözés már a hétvégén megkezdődik, hogy a csapatom az áprilist már ezen a csodálatos új helyen kezdhesse” – fogalmazott a magyar versenyző.

Egy évvel ezelőtt az úszónő azzal viccelődött, hogy leborotválta a fejét.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.