125 olimpiai érem kapcsán mondott köszönetet a MOB új elnöke

Kulcsár Krisztián a megválasztása után kilenc nappal aláírta az első támogatói szerződést.

Radványi Benedek
2017. 05. 11. 12:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A következő olimpiai ciklusra vonatkozó stratégiai együttműködést írt alá csütörtökön a Magyar Olimpiai Bizottság és a Coop üzletlánc. Kulcsár Krisztián, a MOB elnöke elmondta, hogy a huszonegy éve tartó együttműködés hat nyári és öt téli olimpiát ölel fel. „Így elmondható, hogy a cég 125 olimpiai érem megszerzésében segédkezett, szeretném megköszönni ezt a támogatást.”

A május 2-án megválasztott elnök már kandidálásakor hangsúlyozta, hogy a piaci alapú együttműködésekre fog törekedni. „A MOB hosszú távú működéséhez elengedhetetlen, hogy ezek a kapcsolatok jól működjenek. Erre jó példa a Co-Op Hungary Zrt.-vel kötött együttműködés. Újabb négy évig fogunk együtt dolgozni azon, hogy az utánpótlást megfelelően tudjuk építeni, az olimpiai csapatot megfelelően tudjuk felkészíteni, s mindez hozzájárul a magyar sport általános fejlődéséhez.”

Kulcsár Krisztián hangsúlyozta:

„Azon fogok dolgozni, hogy minden egyes forint megfelelően hasznosuljon.”

A tisztán magyar tulajdonú Coop 1996 óta segíti a magyar olimpiai csapatot, jelenleg gyémánt fokozatú támogatóként. Ezen túlmenően kiemelt szponzora a hazai női és férfikézilabda-, valamint a férfivízilabda-válogatottnak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.