Bronzot szerzett Kiss Balázs a birkózó Eb-n

Bronzérmet nyert Kiss Balázs a kötöttfogásúak 98 kilogrammos kategóriájában az újvidéki birkózó Európa-bajnokság szombati versenynapján.

MTI
2017. 05. 06. 18:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pályafutása második Eb-bronzérmét szerezte meg szombaton Kiss Balázs birkózó: a 2009-ben világbajnoki címet is elérő magyar sportoló a helyosztón a német Oliver Hasslerrel küzdött meg, és válldobással gyorsan négypontos előnybe került, végül pedig 4-1-re győzött.

Kiss a magyar küldöttség negyedik érmese Újvidéken, ahol kedden Veréb István a szabadfogásúak 86 kilogrammos súlycsoportjában lett harmadik, míg csütörtökön a 75 kilogrammban szereplő Németh Zsanett a második helyen végzett, pénteken pedig Barka Emese harmadikként zárt az 58 kilósok mezőnyében.

Szombaton még a kötöttfogás 130 kilós kategóriájában lesz magyar érdekeltség, mivel Lám Bálint a döntőben lép szőnyegre a török Riza Kayaalp ellen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.