Győzelmet aratott Szász-Kovács Emese Bogotában

A riói olimpia bajnoka így a világranglista éléről várja az év nyári fő versenyeit.

MTI
2017. 05. 29. 6:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A riói olimpia bajnoka a magyar idő szerint hétfőn hajnalban aratott sikerével a világranglista éléről várja az év nyári fő versenyeit.

A hazai szövetség beszámolója szerint a négyes döntőig valamennyi asszóját igen magabiztosan hozta a Vasas vívója. A kanadai Malinka Hoppe Montanaro ellen 15-3-ra nyert, majd az amerikai Amanda Siricót 15-11-re verte. A nyolcaddöntőből a kínai Csu Ming-je 15-12-es legyőzésével lépett tovább, az olasz Giulia Rizzit pedig 15-9-cel búcsúztatta. A fináléért 10-9-re múlta felül a dél-koreai Sin A Lamot, a döntőben pedig 15-13-ra a hongkongi Kong Man Vaj Viviant.

Férfi GP is zajlott Bogotában: a csapatban Rióban egyformán bronzérmes Rédli András és Somfai Péter a legjobb 32-ig jutott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.