Kálomista Gábor: A Veszprém megnyerheti a final fourt

A kézilabda Bajnokok Ligája döntője június első hétvégéjén Kölnben lesz, a Veszprém magabiztosan készül.

MTI
2017. 05. 02. 6:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kálomista Gábor, a klub vezérigazgatója szerint a Telekom Veszprém megnyerheti a férfikézilabda Bajnokok Ligáját, miután sorozatban negyedszer bejutott a kölni négyes döntőbe. „Kár temetni a csapatot, a Veszprém többször megmutatta a szezonban, hogy képes nagy feltámadásra, fordításra” – mondta a Sport TV Harmadik félidő című műsorában hétfőn este Kálomista Gábor, aki a Montpellier elleni negyeddöntő vasárnap 30-25-re megnyert visszavágójával kapcsolatban elmondta: négygólos hátrányban is bízott a játékosokban.

A klubvezető szerint a kölni négyes döntő már „külön téma” lesz, ahol a pillanatnyi forma dönt majd. „Ha állandósítani tudnánk azt a teljesítményt, amilyet Montpellier-ben a második félidőben nyújtottunk, akkor jó esélyünk lehet Kölnben, és megnyerhetjük a BL-trófeát”– bizakodott Kálomista Gábor.

A veszprémi sportvezető a műsorban nézői kérdésre válaszolva elmondta, a 36 éves Nagy Lászlót képesnek érzi arra, hogy akár a tokiói olimpiáig aktív maradjon, mivel „fizikai és mentális” állapotát is kifogástalannak tartja. A SEHA-ligával kapcsolatban megjegyezte, nem zárkóznak el a folytatás elől, amely megbeszélés tárgya lesz a klubon belül.

Az elődöntő párosításait kedden délben sorsolják. A final four június első hétvégéjén Kölnben lesz, a Veszprém mellett a macedón Vardar Szkopje, a spanyol Barcelona és a francia Paris Saint-Germain jutott a négy közé.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.