Két játékos, egy tucat gól – Császár és Dzsamáli kikerült a keretből

Helyettük Borbély Ádám és Szepesi István került az utazók közé.

MTI
2017. 05. 05. 19:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar szövetség honlapjának pénteki beszámolója szerint Dzsamáli térdproblémái, Császár pedig családi okok miatt nem tarthat a csapattal Aarhusba.

Xavier Sabaté szövetségi kapitány együttese csütörtök este 25-25-ös döntetlent játszott az olimpiai bajnok dánokkal. A mezőny egyik legjobb és legeredményesebb játékosa éppen az iráni születésű balátlövő, Dzsamáli volt hét góllal, Császár pedig ötször volt eredményes.

Helyettük Borbély Ádám és Szepesi István került az utazók közé. Korábban többek között Ancsin Gábor és Nagy Kornél is sérülés miatt került ki a keretből.

A csoport állása: 1. Dánia 5 pont (90-68), 2. Magyarország 5 (77-68), 3. Hollandia 2, 4. Lettország 0

A csoport első két helyezettje, valamint a hét selejtezőcsoport legjobb harmadikja vehet részt a 2018 januárjában Horvátországban sorra kerülő kontinensviadalon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.