Megismétlik az álombokszmeccset?

Anthony Joshua menedzsere felajánlotta Vladimir Klicskónak, hogy újra kihívhatja az őt megverő britet.

2017. 05. 15. 8:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Esély mutatkozik rá, hogy megismétlődjön az Anthony Joshua–Vladimir Klicsko ökölvívó-címmérkőzés, az egyik fél ugyanis nyitott rá – mégpedig az, amelyik győzött, a brit Joshua. A csaknem 11 meneten át tartó, a szaksajtó szerint minden idők egyik legszínvonalasabb mérkőzésének visszavágójára Wales fővárosában, Cardiffban kerülhet sor – itt rendezik az idén a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjét is –, ráadásul nem is olyan soká, már az idén.

– Biztos vagyok abban, hogy Klicsko vissza akar vágni. Novemberben foglalt a stadion Cardiffban a rögbi miatt, de október 28. ideális lehet – közölte a nyilvánossággal a Joshua ügyeit egyengető Eddie Hearn.

Klicsko a vereség óta nem állt a nyilvánosság elé, a jövőjén gondolkodik.

Ismeretes, április végén a londoni Wembley Stadion 90 ezer szurkolója előtt a 11. menetben az ukrán Klicsko leléptetésével nyert Joshua, felülve egy fenékkel három trónra is: az IBF-ére, a WBA-ére és az IBO-éra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.