„Mester maradsz az égi vizeken is” – így emlékeznek úszóink Széles Sándorra

Gyurta Dániel, Risztov Éva, Hosszú Katinka és a Verrasztó testvérek reagálásai Széles Sándor halálhírére.

Radványi Benedek
2017. 05. 24. 5:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2012-ben olimpiai bajnok Gyurta Dániel a kedden elhunyt Széles Sándorra egy öccsét is ábrázoló közös fotóval emlékezett:

Széles Sándornak szintén benne volt a keze egy másik londoni aranyérmünkben. „Köszönöm azt a sok jót, amit kaptam a belém fektetett hitet, amivel segítettél a világ tetejére jutni” – posztolta Risztov Éva.

Hosszú Katinkának nem volt közvetlen munkakapcsolata vele, mégis azt írta: „Kérdés nélkül az egyik legmeghatározóbb mestere volt a magyar úszó világnak!”

Verrasztó Evelyn – akinek korábban szintén edzője volt Széles Sándor – egy évtizedekkel ezelőtti fotóra változtatta hivatalos oldalának borítóképét, szöveg nélkül (hozzászólásként egy szívet helyezett el):

Testvére, Verrasztó Dávid a saját profilképét változtatta teljesen feketére. Kapás Boglárka a hírt megosztva annyit írt: „Nyugodjék békében, Sanyi bácsi!”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.