Tagadja az ittas vezetést Tiger Woods

Azt állítja, az előírt gyógyszerek miatt kialakult „váratlan reakció” áll a háttérben.

Marosi Adrienn
2017. 05. 30. 7:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ittas vezetés miatt hétfőn, floridai otthona közelében letartóztatott Tiger Woods tagadja az ellene felhozott vádakat: azt állítja, az előírt gyógyszerek miatt kialakult „váratlan reakció” áll a történtek hátterében – írja a CNN. „Megértem, milyen súlyos, amit tettem, és teljes mértékben felelősséget vállalok a cselekedeteimért” – jelentette ki a 41 éves versenyző, és hozzátette, nem tudta, hogy a gyógyszerek keveréke ilyen erős hatással lesz rá.

Korábban a WPTV regionális televíziótársaság azt közölte, hogy helyi idő szerint éjjel 3 órakor vették őrizetbe a korábbi világelső golfozót a Jupiter-szigeten álló háza közelében, de miután beismerte tettét, szabadon engedték. 

Egyelőre nem tudni, pozitív volt-e Woods alkohol- vagy kábítószertesztje, valamint arról sem közöltek információt, hogy a sportoló egyedül volt-e a járműben. Nyilatkozatában bocsánatot kért családjától, barátaitól és a rajongóktól. Kiemelte: minden tőle telhetőt meg fog tenni annak érdekében, hogy többet ne történjen ilyen eset.

A 41 éves versenyző éppen csütörtökön közölte, hogy évek óta nem érezte olyan jól magát, mint áprilisi hátműtéte után, de a visszatérésére még várni kell. Woodsnak nem ez az első magánéleti botránya: 2009 végén napvilágra került, hogy több nővel folytatott viszonyt, ami a házassága végéhez vezetett.

###HIRDETES###

###HIRDETES2### 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.