Távozik Győrből a BL-győztes beálló

A játékos télen Siófokról igazolt az ETO-hoz, és most visszatér a Balaton partjára.

MTI
2017. 05. 29. 14:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A győri klub hétfői sajtóközleménye emlékeztet arra, hogy a tunéziai-magyar kettős állampolgárságú beálló decemberben csatlakozott a kerethez Heidi Löke pótlására, aki terhessége miatt visszatért hazájába. A szerződése június 30-ig szólt.

Elghaoui 18 bajnoki mérkőzésen hatvan gólt dobott győri színekben, a BL-ben pedig tízszer lépett pályára és nyolcszor volt eredményes.

A játékos télen Siófokról igazolt az ETO-hoz, és a Balaton-parti klub honlapjának beszámolója szerint most visszatért hozzájuk.

Az elmúlt napokban a macedón lapok arról írtak, hogy a Vardar Szkopje német beállósa, Anja Althaus – aki a budapesti Final Four után bejelentette pályafutásának befejezését – mégis folytatja karrierjét, és Győrbe szerződik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.