Új főtitkárt nevezett ki a MOB-nál Kulcsár Krisztián

Bartha Csaba, az előző elnök bizalmasa lemondott, Fábián László sportigazgatóból lett megbízott főtitkár.

Radványi Benedek
2017. 05. 03. 9:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lemondott tisztéről a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára, dr. Bartha Csaba. Dr. Kulcsár Krisztián, a MOB keddi közgyűlésén megválasztott új elnöke a főtitkári feladatokkal Fábián Lászlót, a korábbi sportigazgatót bízta meg.

Az olimpiai bajnok öttusázót Kulcsár Krisztián szerdán megbízott főtitkárnak nevezte ki. Bartha Csaba megbízatása a korábbi elnökség mandátumának lejártáig szólt. 

„Tisztelem Kulcsár Krisztián sporteredményeit, elismerem vezetői képességeit. Azonban úgy gondolom, a főtitkári pozíció egy elnökhöz kötődő bizalmi és sportszakmai munkakör, az én esetemben ez Borkai Zsolthoz fűződik, akivel marad a szoros kapcsolatom, hiszen továbbra is a Győri Audi ETO KC elnökeként dolgozom, abban a városban, ahol ő a polgármester. Emellett – rövid szünet után – egyetemi docensként, tanszékvezetőként ismét a Testnevelési Egyetemen fogok tanítani, tehát egyáltalán nem távolodom el a sporttól, a sporttudománytól” – olvasható Bartha Csaba nyilatkozata a MOB honlapján.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.