Ezer dzsúdós lepte el a Hősök terét

Látványosan flashmob keretében 2017 postagalamb szállt fel a Hősök terén. Augusztusban vb Budapesten.

Radványi Benedek
2017. 06. 01. 16:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Judo for the World! (Judót a világnak!) címmel rendezett kampánynyitó eseményt a budapesti judo-világbajnokság népszerűsítésére a Magyar Judo Szövetség (MJSZ). Az eseményen a jelenlévőket köszöntötte és lelkesítette Marius L. Vizer, a Nemzetközi Judoszövetség elnöke és Dr. Tóth László, az MJSZ elnöke, de megjelentek a világbajnokságra készülő magyar válogatott tagjai, egykori olimpiai, világ- és Európa-bajnoki érmesek, aktív és már visszavonult sportolóink, ovis és veterán judósok egyaránt.

A Magyar Postagalamb Sportszövetség segítségével 2017 postagalamb mind egy-egy üzenetet vitt magával, ezeket az üzeneteket a magyar judósok – kicsik és nagyok egyaránt – írták és gyűjtötték össze az elmúlt hetekben. A „Hajrá, magyarok!” mellett néhány példa az üzenetek közül:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.