Ikszelt a görögökkel a pólóválogatott

A magyar férfivízilabda-válogatott 9-9-es döntetlent játszott a házigazda görög együttessel az Athénban zajló Szamarcidisz-kupa második, szombati játéknapjának esti programjában.

MTI
2017. 06. 24. 20:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Vlv.hu tudósítása szerint a találkozó végig rendkívül szoros volt, mindkét fél egyszer tudott csupán kétgólos fórra szert tenni: a hazaiak 2-0-nál, a vendégek 4-6-nál. A magyar együttes bő másfél perccel a végső dudaszó előtt ötméteresből egyenlített utoljára, legeredményesebbje, a három találatig jutott Varga Dénes révén.

Märcz Tamás szövetségi kapitány hangsúlyozta, az ilyen találkozók segítik a csapat fejlődését.

„Kiélezett küzdelem volt, mindkét irányba eldőlhetett volna, igazságos döntetlen született. Ez egy jó csapat, a jövőben is remek párharcaink lesznek a görögökkel. Mi még egészen biztosan sokat fogunk javulni” – szögezte le a honlapnak a szakvezető.

A mieink vasárnap a tornagyőzelemért szállnak medencébe a spanyolok ellen.

Eredmény, 3. forduló:

--------------------

Görögország–Magyarország 9-9 (2-2, 0-1, 3-3, 4-3)

korábban:

Magyarország–Montenegró 9-6 (2-3, 2-1, 4-0, 1-2)

pénteken játszották:

Magyarország–Kanada 12-7 (2-3, 3-1, 3-2, 4-1)

vasárnap, 4. forduló:

Magyarország–Spanyolország 8.45

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.