Kikapott Babos Tímea

Sima vereséget szenvedett a magyar teniszező az eastbourne-i füvespályás tenisztorna első fordulójában.

MTI
2017. 06. 25. 15:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az első szettben szinte semmi nem sikerült a világranglistán 38. helyen álló magyarnak, aki adogatópontjainak csak 37 százalékát tudta megnyerni. A WTA rangsorában 57. belga Elise Mertens mind a négy alkalommal elvette Babos adogatását, és mivel a sajátját csak egyszer veszítette el, könnyedén nyerte a játszmát.

A második felvonás legelején ugyan Babosnak sikerült hoznia szervajátékát, ezt követően azonban egyetlen játékot sem tudott megnyerni, így 1 óra 8 perc alatt sima vereséget szenvedett.

Babos sorozatban hetedik tornáján esett ki a nyitókörben.

Babos – oldalán Andrea Hlaváckovával – a párosok versenyében még érdekelt, a nyolcaddöntőben a Csan Hao-csing, Monica Niculescu tajvani, román kettőssel mérkőznek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.