Kikapott Ukrajnától a magyar válogatott

A férfi-röplabdaválogatott a harmadik helyen végzett az Európa-liga ukrajnai tornáján.

MTI
2017. 06. 11. 19:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Juan Manuel Barrial argentin szövetségi kapitány együttese – amely pénteken 3-0-ra kikapott a dánoktól, szombaton pedig 3-1-re legyőzte Izraelt – az Ivano-Frankivszkban megrendezett vasárnapi összecsapáson szettelőnyhöz jutott, ám a folytatás már a házigazdák elképzelése szerint alakult.

A következő tornát a jövő héten Nyíregyházán rendezik, a magyarok azzal a három riválissal mérkőznek meg, amellyel Ukrajnában is találkoztak.

Az Európa-ligában a két csoportból – az A jelű négyesben Albánia, Azerbajdzsán, Macedónia és Svédország szerepel – a három legjobb mérleggel záró együttes jut a dániai négyes döntőbe, amelynek a házigazdák automatikus résztvevői.

Eredmény, B csoport, 1. torna, 3. forduló:

Ukrajna–Magyarország 3-1

Izrael–Dánia 3-1

A torna végeredménye: 1. Dánia 6 pont (7-3), 2. Ukrajna 6 (6-4), 3. Magyarország 3 (4-7), 4. Izrael 3 (4-7)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.