Nem nyomoznak az úszóedző szexképei miatt

Bűncselekmény hiányában elutasították a feljelentést.

MN
2017. 06. 15. 9:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elvégzett nyomozati cselekményeket követően bűncselekmény hiányában elutasították a Tóth Ramón ellen tett feljelentést – közölte a rendőrség a Magyar Úszó Szövetséggel.

A MÚSZ elnöke 2017. április 1-jén vizsgáló bizottságot állított fel. Az eljárás során – szorosan együttműködve a Budapesti Rendőrfőkapitányság gyermek- és ifjúságvédelmi osztályával, valamint személyes meghallgatásokat tartva – a szövetség közleménye szerint az alábbi megállapításokat tették:

Az MÚSZ elnöke által felkért vizsgálóbizottság és a úszószövetség elnöksége felhívja minden, a sportoló gyermekekkel kapcsolatban álló szakember figyelmét az ENSZ gyermekjogi egyezményében megfogalmazott, a sportoló gyermekeket is megillető jogokra és az erőszak minden formájának tilalmára – teszik hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.