Öngyilkos akart lenni Ryan Lochte

A hatszoros olimpiai bajnok úszó a riói botrányéjszaka utáni szégyenérzet miatt végzett volna magával.

BuL
2017. 06. 07. 6:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Végezni akart magával a botrányos incidenssel végződő riói olimpia után Ryan Lochte amerikai úszósztár – szúrta ki az ESPN.com-on megjelent interjút az Index.hu

„Rio után úgy éreztem, hogy én vagyok a világ leggyűlöltebb embere. Volt jó pár pillanat, amikor csak sírtam, arra gondolva, hogy ha lefekszem, és soha többé nem kelek fel, hát legyen. Kész voltam, hogy feladjam az egész életem” – nyilatkozta a 32 éves sportoló.

Ismeretes, Cseh László korábbi vegyesúszó-vetélytársa három társával bulizni indult Rióba, de az éjszakai eseményekről később kiderült, egy benzinkúton randalíroztak. Az ügy vádemelésbe, majd nyilvános bocsánatkérésbe torkollott, de tíz hónapos eltiltása miatt Lochte nem vehet részt a júliusi budapesti úszó-világbajnokságon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.